18 Eylül 2008 Perşembe

O ne lan!!!

Fenerbahçe resmi internet sitesi , güzel vakit geçirilebilen bir yer . Kendi kendilerini yalanlama kapasitesine sahip bi kere . Adı resmi site fakat hiç de öyle durmuyor . Haberleriyle sık sık güldürüyor biz sevenlerini . Ammavelakin , sanırsam bizim site yöneticileri de bu üslubu beğenmiş olacak ki onlar da resmi sitede yayınlanmaması gereken tarzda bir haber girmişler Bellinzona maçıyla ilgili . Aynen aktarıyorum .


------------------------------------------------------------

Galatasaray Basel'de

UEFA Kupası 1. tur ilk maçında İsviçre'nin AC Bellinzona takımı ile Basel'deki Jacob Park Stadı'nda karşılaşacak olan ekibimiz Basel'e ulaştı.

Ümit Karan sakatlığı nedeniyle kafilede yer almadı. Ümit'in yanı sıra Arda, Mehmet Topal, Emre Güngör, Hakan Balta, Orkun, Barış, Serkan, Semih, Uğur, Linderoth ve Sabri'nin de yer almadığı Galatasaray kafilesini havaalanında yaklaşık 30 kadar taraftar karşıladı.

Kafile konaklayacağı otele yerleşmek üzere alandan ayrılırken, karşılaşmanın son çalışması St. Jakob Park Stadı'nda saat 19.00'da yapılacak. Galatasaray'da Hasan Şaş ise kart cezalısı.

AC Bellinzona maçında muhtemel 11'imiz:
De Sanctis, Serkan Kurtuluş, Meira, Servet, Volkan, Aydın, Ayhan, Lincoln, Kewell, Baros, Nonda.


------------------------------------------------------------


Muhtemel 11 nedir dostum ya , resmi site misin webaslan mı ?

edit : üstelik bi de tutturamadılar 11'i , ehehe...

Hiç yorum yok: